Constructii drumuri si poduri

autogreder constructii drumuri si plaforme

Societatea noastra efectueaza lucrari de constructii drumuri si poduri. Activeaza in domeniul infrastructurilor rutiere, fie ca este vorba de realizarea unor noi elemente sau de reabilitarea unor structuri deja existente.


Executam parcari si platforme betonate, modernizare spatii si imprejmuire terenuri. Pentru realizarea de parcari si platforme cat si structuri rutiere rigide este necesara folosirea unor categorii de materiale specifice fiecarei componente care intra in constituirea sistemului. Toate aceste materiale indeplinesc conditiile tehnice generale privind calitatea impusa de normativele si prescriptiile tehnice in vigoare.

Avem o flota extinsa de camioane si echipamente de ultima generatie pentru excavare, masuratorile terenului se fac fara intarziere, astfel incat se îndeplinesc cerintele de inginerie si constructia poate începe rapid. Lucram cu orice forma de pamant, de la stanca aparent imobila pana la soluri imbibate cu apa si instabile. Am efectuat terasamente pentru terenuri de sport, drumuri serpuite, artere mari si o serie de lucrari extrem de complexe. Indiferent de conditii, echipa noastra efectueaza lucrarile la timp si se incadreaza in bugetul stabilit. 

Nivelarea terenului este una dintre cele mai importante operatiuni in determinarea modului in care va functiona agregatul ca material pentru pavaj. Nivelarea terenului ajuta la determinarea tuturor proprietatilor importante, inclusiv rigiditatea, stabilitatea, durabilitatea, permeabilitatea, capacitatea de lucru, rezistenta in timp, rezistenta la frecare si sensibilitatea la umiditate. Nivelarea terenului ajuta si la determinarea durabilitatii, porozitatii si capacitatii de lucru a betonului, rezistenta si contractie.

Pe scurt, prestam servicii de:

  • constructii drumuri si poduri
  • platforme industriale
  • parcari, structuri rutiere betonate sau beton asfaltic
  • lucrari de ramforsare a straturilor de asfalt
  • constructie de rablee cu taluzari abrupte
  • lucrari de pavare, betonare, asfaltare
  • ancadramente, ziduri de sprijin, ingradire, materializate in drumuri, podeturi, pasaje rutiere, rigole, pavimente,etc.