Zona Clienti

Daca sunteti client, puteti verifica situatia avizelor si fisa de client Fisa Client Situatia avizelor

Servicii

Transport Agregate

transport agregate

Unul dintre obiectivele firmei noastre este comercializarea si transportul de agregate de balastiera urban sau interurban. De asemenea asiguram si evacuarea balastului, pamantului, molozului sau a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie/demolari. Capacitatea de transport a firmei poate varia in fuctie de locatia lucarilor si capacitatea de prelucrare a beneficiarului. Calitatea echipamentelor noastre, alaturi de experienta noastra, ne recomanda ca fiind partenerul ideal in special pentru lucrarile de durata, ce presupune aprovizionarea continua cu materiale de constructie si evacuarea permanenta a materialelor rezultate din lucrari de demolare sau din lucrari de excavatie. Serviciul nostru de inchiriere va sta la dispozitie cu autovehicule specializate pentru transport agregate. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Efectuam terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, drumuri, trotuare,canalizari. Folosind utilaje de cea mai buna calitate, alaturi de profesionalismul personalului, ne permit sa va garantam, ca indiferent ca este vorba despre fundatia unei case sau de excavatii de adancime pe suprafete extinse, va putem oferi cea mai buna solutie. Totodata ne ocupam si de transportul si depozitarea balastului,pamantului si a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie sau demolare. Agregate de balastiera toate sorturile transport cu autobasculante de: 3 mc, 10 mc, 20 mc, 25 mc, 27 mc

SERVICII DE EXCAVARE SI DRAGARE

 SERVICII DE EXCAVARE SI DRAGARE

Efectuam terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, drumuri, trotuare,canalizari. Folosind utilaje de cea mai buna calitate, alaturi de profesionalismul personalului, ne permit sa va garantam, ca indiferent ca este vorba despre fundatia unei case sau de excavatii de adancime pe suprafete extinse, va putem oferi cea mai buna solutie. Totodata ne ocupam si de transportul si depozitarea balastului,pamantului si a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie sau demolare.

CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI

CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI

Firma noastra efectueaza lucrari variate in domeniul infrastructurilor rutiere, fie ca este vorba de realizarea unor noi elemente sau de reabilitarea unor structuri deja existente. Executam platforme, parcari, structuri rutiere din beton de ciment sau beton asfaltic,lucrari de ramforsare a straturilor de asfalt, constructie de rablee cu taluzari abrupte,lucrari de pavare, betonare, asfaltare, ancadramente, ziduri de sprijin, ingradire, materializate in drumuri, podeturi, pasaje rutiere, rigole, pavimente,etc.

Deszăpezire

Deszăpezire

Asiguram deszapezirea prin utilizarea de substante antiderapante ecologice, deszapezire mecanizata. Suntem capabili sa reactionam prompt, imediat dupa declansarea fenomenelor meteorologice si sa incheiem operatiunile in cel mai scurt timp, pentru locatiile si arterele reprezentand urgenta de gradul intai, cu personalul si utilaje specializate si prin aplicarea celor mai noi tehnici si tehnologii in domeniu.

Transport Utilaje

Transport Utilaje

Venim in intampinarea nevoii dumneavoastra de a transporta utilajele de constructii importate sau exportate stabilind impreuna solutia cea mai buna astfel: Dumneavoastra ne furnizati date precum: ruta, tip utilaj, greutate si dimensiunile CORECTE. Noi va sugeram variantele pentru transport astfel: daca dimensiunile si greutatile utilajelor permit varianta unui transport rutier in limitele admise de infrastructura de transport europeana, adica incarcarea pe camioane standard decopertate (TIR normal sau Mega, greutate utila 20 t), daca dimensiunile si distributia greutatii pe axe depasesc limitele admise, este necesara programarea trailerului agabaritic si otinerea de autorizatii necesare efectuarii transportului Noi verificam si stabilim rutele optime pentru a oferi un cost minim, monitorizam derularea transportului furnizand clientului in orice moment date exacte despre locatie si desfasurare.