Zona Clienti

Daca sunteti client, puteti verifica situatia avizelor si fisa de client Fisa Client Situatia avizelor

Produse

Nisip (0-4 mm)

Nisip 0-4mm

Prin nisip se întelege o roca sedimentara neconsolidata, provenita din sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme si care se prezinta sub forma unei acumulari de granule fine (0,063–4 mm) sortat si spalat. Componentul principal al nisipului este cuartul; mai rar contine minerale ca: monazit, casiterit, diamant, safir, granat s.a. Nisipul este utilizat ca material de constructie, ca materie prima pentru producerea varurilor hidraulice si produselor derivate din acestea, industria sticlei, portelanului si pentru extragerea mineralelor din compozitia sa.

Margaritar/Pietris (4-8 mm)

Margaritar/Pietris (4-8 mm)

Margaritar, roca sedimentara, provenita din sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate inintervalul 4-8 mm sunt cunoscute sub numele de margaritar sau pietris. Margaritarul este utilizat ca material de constructie, tratament de drumuri,terasamente, inbracaminte din beton de ciment,betoane de inalta performanta, etc.

Pietris (8-16 mm)

Pietris (8-16 mm)

Pietris, roca sedimentara, provenita din sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate in intervalul 8-16 mm sunt cunoscute sub numele de pietris. Piatra este utilizata ca material de constructie, tratament de drumuri,terasamente, inbracaminte din beton de ciment,betoane de inalta performanta, etc.

Piatra mare (16-31 mm)

Piatra mare (16-31 mm)

Pietris, roca sedimentara, provenita din sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate in intervalul 16-31 mm sunt cunoscute sub numele de piatra mare. Piatra este utilizata ca material de constructie, tratament de drumuri, terasamente, drenaje, inbracaminte din beton de ciment,betoane de inalta performanta.

Refuz de ciur (>31 mm)

Refuz de ciur ( >31 mm)

Piatra, roca sedimentara, provenita din sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Sortate peste 31 mm sunt cunoscute sub numele de refuz de ciur. Refuzul de ciur este utilizat ca material de constructie, tratament de drumuri, terasamente, drenaje.

Balast (0-63 mm

Balast (0-63 mm

Balastul este un amestec natural de piatra cu nisip, de natura sedimentara utilizat în constructii pentru terasamente, umplutura sau ca agregat pentru betoane slabe.